Over de auteur

Anja LeindersAls trainer, gastspreker en coach heeft Anja het materiaal van dit boek aan vele cursisten onderwezen. Zij onderwijst wat zij leeft.

In een eerdere carrière was Anja IT-specialiste. Na veertien jaar besefte ze dat haar hart bij mensen lag en niet bij computers. Ze richtte het Pure PowerVrouwen platform op, waarmee ze vrouwen helpt om balans te krijgen in hun drukke leven door het optimaal inzetten van hun vrouwelijke kracht.

In de ervaringsgerichte trainingen en workshops geeft Anja les in hoe je relaties met mensen rondom je ingrijpend kunt veranderen door je communicatie aan te passen. Ook leert ze mensen zichzelf grondig kennen en meer zelfvertrouwen en leiderschap inzetten.

Bij dat alles begeleidt ze haar cursisten op een uniek respectvolle, confronterende, maar altijd veilige manier door hun proces heen, zodat zij het maximale uit hun leven, hun communicatie en hun relaties kunnen halen.

De krachtige workshops en trainingen zijn bedoeld voor diegenen die bereid zijn om de verbinding aan te gaan met zichzelf en anderen en die hun leven met plezier en passie willen leiden.